ZOWO.NL Index -

Zeer goedkoop auto rijden deel een auto

Veel mensen weet het niet maar de meeste auto s staan meer stil dan dat ze rijden veel lease auto s staan 80 procent van de tijd stil en worden vaak alleen gebruikt voor woon werk verkeer. Thuis staan deze auto s stil en op het werk staan deze auto s ook stil. Eigenlijk is dat zonde betreft de vaste kosten van de auto zoals wegenbelasting autoverzekering en afschrijving.

Zo zijn deze vaste auto kosten toch iedere maand weer een behoorlijke kosten post op uw inkomen en als u zich dan bedenkt dat uw auto meer stilstaat dan rijdt is het helemaal zonde.

Daarom zou een auto delen een hele goede oplossing zijn want hoe meer kilometers een auto rijdt hoe goedkoper hij per kilometer wordt. De kosten van de auto kunt u zo delen door het aantal gebruikers van de auto.

Zo wordt auto rijden veel goedkoper. En als u een goed schema maakt met de gebruikers van de auto kunt u uw auto gebruik inplannen.Het lost tevens gelijk het parkeer probleem op.Bij bedrijven kan het ook een oplossing zijn bijvoorbeeld 1 bedrijfsauto die gedeeld wordt in plaats van iedereen een lease bedrijfsauto die 60 procent van de tijd niet gebruikt wordt.

Dus wilt u goedkoop auto rijden spreek dan samen met andere af om samen een auto te kopen en deze auto in gebruik te delen. Eventueel kunt u dat contractueel vastleggen.

Moet u zich maar eens voorstellen dat u uw auto kosten kunt delen door 4 zo kunt u dus echt heel goedkoop auto rijden en dat is mooi mee genomen als u zich bedenkt dat uw auto 80 procent van de tijd stil staat. Nadeel is wel dat je het auto gebruik wel moet inplannen even snel een boodschap doen is met een deel auto niet meer bij maar goedkoop is het wel.

Er zijn op internet diverse websites die gespecialiseerd zijn in het delen van auto s. Bij enkel van deze websites is dan tevens gelijk de autoverzekering geregeld.

Auto <

Auto zuinig rijden tips hoe je minder brandstof verbruikt.

Tesla alle informatie over deze luxe elektrische auto

Laagste auto bijtelling overzicht van 4 7 en 14 auto s

BMW I3 de elektrische auto van BMW een succes nummer.

CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2019 Alle rechten voorbehouden.