ZOWO.NL Index -

Top 10 meest gegeven cadeaus.

Het is met het geven van een cadeaus altijd weer het zelfde probleem wat geef ik nu. Het kan u misschien helpen maar dit is een overzicht van de meest gegeven kadootjes voor hem en haar. Het gemiddeld bedrag wat besteed wordt aan een cadeau is ongeveer 25 euro. Dat is dan ook vaak het bedrag wat in een envelop wordt gedaan als er geen cadeau gegeven wordt. De beste kadotips.

01: Bos bloemen

02: kadobon (type bon afhankelijk vrouw/man en leeftijd)

03: Luchtje (parfum of aftershave)

04: Chocolade reep of doos bonbons

05: Boek

06: Envelop met inhoud geld bedrag.

07: Dagje uit of etentje

08: Fles wijn of andere drank

09: Film dvd

10: Foto inclusief fotolijstje.


Je kun een iets duurder kado kopen van 25 euro. Maar je kunt natuurlijk ook een heleboel kleine prulletjes kopen van bijvoorbeeld 5 euro. Je geeft dan bijvoorbeeld 5 cadeautjes van 5 euro. Want het is altijd een feest om de kadootjes uit te pakken en hoe meer hoe beter.

Originele cadeaus zoals een zelf gemaakt of een persoonlijke cadeau doen het ook altijd goed. Wel afhankelijk van de leeftijd want jongeren personen vinder er vaak niks aan. Maar een origineel cadeau doet het bij volwassenen altijd wel goed.

Heeft u nog goede cadeau tips voor het geven van leuke geschenken voor sinterklaas , kerstmis , een verjaardag , een huwelijk , vaderdag , moederdag of welke feestdag dan ook. Laat het dan weten en plaats een reactie. Want er zijn nog een hele boel leuke dingen om weg te geven maar je moet er op het moment van de feestdag wel even opkomen....

Cadeau <

Wat is populairder het sinterklaas of het kerst feest.

Kerstverhaal wat is nu eigenlijk kerstmis.

Cadeau vergeten te kopen geen probleem dit is de oplossing.

Wat zijn de beste sinterklaas en kerst cadeautjes.

CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2019 Alle rechten voorbehouden.