ZOWO.NL Index -

Met deze bespaar tip kun je tot 1000 euro per jaar besparen.

Vaak hebben we het niet in de gaten maar een hoop apparaten blijven stroom gebruiken ook al staan ze uit. Dit zijn echte sluipmoordenaars betreft energie verbruik.Door al uw apparaten echt uit te zetten in plaats van op de stand-by stand. Kunt u niet alleen energie besparen maar ook geld besparen.
Zo slaat u twee vliegen in een klap want energie besparen is goed voor het milieu maar nog beter ook goed voor uw portemonnee. Want uw energie rekening zal veel lager uit komen op deze manier.

Ik begrijp best het is even wat meer werk om de stekker er uit te halen of op het uit knopje te drukken. Maar denk dan maar aan de leuke dingen die u kunt gaan doen met het geld wat u er mee bespaart, een leuke vakantie of zo.

We beseffen het vaak niet maar een gemiddeld huishouden verspild op jaarbasis zo 450 kWh energie door elektronische apparaten in de stand-by stand te laten staan.

Op mijn zoektocht om mijn kosten met 1000 euro per jaar naar beneden te krijgen kwam ik op de website sloopdecrisis.nl die kunnen je helpen om tot wel 1000 euro per jaar te besparen op je kosten.


Geldzaken <

Accijns verhoging waarom dat een slecht idee is voor de economie in Nederland

Uitverkoop de Black Friday hype doe er uw voordeel mee.

Wat is goedkoper reizen met de trein of met de auto

Beleggen of sparen wel of niet gaan beleggen op de beurs.

CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2019 Alle rechten voorbehouden.