ZOWO.NL Zoeken - Contact

Top 10 meest gegeven cadeaus.

Het is met het geven van een cadeaus altijd weer het zelfde probleem wat geef ik nu. Het kan u misschien helpen maar dit is een overzicht van de meest gegeven kadootjes voor hem en haar. Het gemiddeld bedrag wat besteed wordt aan een cadeau is ongeveer 25 euro. Dat is dan ook vaak het bedrag wat in een envelop wordt gedaan als er geen cadeau gegeven wordt. De beste kadotips.

01: Bos bloemen02: kadobon (type bon afhankelijk vrouw/man en leeftijd)

03: Luchtje (parfum of aftershave)

04: Chocolade reep of doos bonbons

05: Boek

06: Envelop met inhoud geld bedrag.

07: Dagje uit of etentje08: Fles wijn of andere drank

09: Film dvd

10: Foto inclusief fotolijstje.


Je kun een iets duurder kado kopen van 25 euro. Maar je kunt natuurlijk ook een heleboel kleine prulletjes kopen van bijvoorbeeld 5 euro. Je geeft dan bijvoorbeeld 5 cadeautjes van 5 euro. Want het is altijd een feest om de kadootjes uit te pakken en hoe meer hoe beter.

Originele cadeaus zoals een zelf gemaakt of een persoonlijke cadeau doen het ook altijd goed. Wel afhankelijk van de leeftijd want jongeren personen vinder er vaak niks aan. Maar een origineel cadeau doet het bij volwassenen altijd wel goed.

Heeft u nog goede cadeau tips voor het geven van leuke geschenken voor sinterklaas , kerstmis , een verjaardag , een huwelijk , vaderdag , moederdag of welke feestdag dan ook. Laat het dan weten en plaats een reactie. Want er zijn nog een hele boel leuke dingen om weg te geven maar je moet er op het moment van de feestdag wel even opkomen....


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (2)

Laatste reactie: 1 jaar geleden

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen..
Plaats ook een reactie !


Geplaats door:A401,

Is er ook een bronvermelding. Ik ben benieuwd uit welk onderzoek dit blijkt.


Geplaats door:A402,

Ik heb zelf het onderzoek gedaan. Was best veel werk. Maar ik vond het wel leuk om te doen. Want ik had iedere keer hetzelfde probleem wat geef je. Ik heb aan heel veel kennissen en vrienden familie gevraagd wat hun als cadeau geven en met die gegevens ben ik gaan op internet gaan vergelijken en samen met al die gegevens bij elkaar ben ik tot deze rangschikking gekomen.Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer cadeau rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.