ZOWO.NL Zoeken - Contact

Cadeau vergeten te kopen geen probleem dit is de oplossing.

Heeft u dat ook wel eens dat je er pas op de dag dat de verjaardag , feestje , vaderdag, moederdag , sinterklaas , kerstmis bruiloft of welk feest dan ook er pas achter komt dat je nog een kado had moeten kopen.Dan kun je natuurlijk in alle stress heel snel een cadeau gaan kopen maar een leuk origineel kado vinden is moeilijker dan u denk zeker als het even snel moet en u er eigenlijk geen tijd voor heeft of als de winkels al dicht zijn. Maar geen nood ik heb de oplossing gevonden. Voor al die mensen die net als ik er vaak op de dag dat het feest is er pas achter komen dat je eigenlijk nog een cadeau had moeten kopen.

Zoek op internet naar een leuk origineel cadeau of geschenk en bestel dat. Dat komt natuurlijk nooit meer op tijd aan. Maar nu komt de truc laat de bestelling bezorgen op het adres van de belanghebbende , let er wel even op dat de bestelling en de factuur niet naar het zelfde adres gestuurd worden. Bij het factuur adres dient u natuurlijk uw eigen adres op te geven (heel belangrijk).Maak op een a4tje een leuke tekst die aansluit op het betreffende feest en een omschrijving inclusief foto van de bestelling die nog nagezonden wordt. Belangrijk is dat u er een leuk eigen verhaal van maakt.

Stop dat a4tje in een envelop en geef dat dan als kado. Zo geeft u een heel persoonlijk cadeau en later komt het echte kado en het probleem is opgelost. Heeft u nog tips als je vergeten bent een geschenk te kopen laat het dan weten.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer cadeau rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.