ZOWO.NL Zoeken - Contact

Prijsvragen bijna alles wat je nodig hebt is gratis te winnen.

Prijzen winnen met gratis prijsvragen. Er zijn mensen die er een hele sport van gemaakt hebben om mee te doen aan prijsvragen. Bijna alles wat je nodig hebt is wel te winnen er zijn zelf verhalen van mensen die al voor ongeveer 100000 euro bij elkaar gewonnen hebben aan spullen door puur en alleen mee te doen aan gratis prijsvragen. Zoals autos boten fietsen keukens bankstellen enz.

Dit zijn dan ook echt profs die het hele internet afstruinen opzoek naar een prijsvraag om te winnen en er een hele tactiek op na houden.Waarom organiseren bedrijven prijsvragen ?

Een bedrijf organiseert prijsvragen vaak om een adressen bestand op te bouwen. Een adressen bestand kopen is namelijk vrij prijzig. Door een adressen bestand op te bouwen door middel van een prijsvraag bespaart het bedrijf veel geld en kan daarom leuke prijzen verloten onder de deelnemers van de prijsvraag.

Echt gratis is het daarom ook niet want feitelijk verkoop je je adres en persoon gegevens voor reclame doeleinde. Vind je dat niet erg en stoor je jezelf niet aan wat extra reclame dan is het een hele leuke sport om wereldwijd prijsvragen op te zoeken en er aan mee te doen.

Let altijd wel op of degene die de prijsvraag organiseert een beetje betrouwbaar is en lees ook altijd de kleine lettertjes voor dat je mee doet. Zodat je niet opeens vast zit aan een abonnement of zo iets.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer gratis rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.