ZOWO.NL Zoeken - Contact

Theorie examen rijbewijs gratis online oefenen

Onlangs kwam ik een zeer handige website tegen. Je kunt op deze website op de zelfde manier als bij het CBR oefenen voor je rijbewijs theorie examen. Je moet net als bij het echte CBR theorie examen vragen beantwoorden aan de hand van fotos van verkeerssituaties, en je hebt daar 20 seconde de tijd voor.
Je kunt oefenen op auto theorie examen - motor theorie examen en brommer theorie examen.Ook zeer handig als je rijbewijs al hebt. Om gewoon even de laatste verkeersregels en borden weer door te nemen. Je bent dan gelijk weer op de hoogte van de laatste regels.

Als je binnen kort je eerste rijles hebt neem dan even alles verkeersregels door want bij je eerste rijles hebt je al je handen vol aan het rijden zelf. Wel zo handig als je dan al op de hoogte bent van de verkeersregels.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer auto rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.