ZOWO.NL Zoeken - Contact

Auto pechhulp twijfelt u of uw auto wel in orde is nu gratis advies.

Een zeer handige nieuwe dienst van de Anwb nu ook advies als u twijfelt aan de staat van uw auto. De Anwb kon je al bellen voor pechhulp als je auto echt kapot was maar nu kun je dus ook bellen als je twijfelt aan de staat van uw auto. Dus als je opeens een lampje ziet branden of een raar geluid hoort of de auto doet raar en u twijfelt of dat wel goed is. Dan kun je nu bij de Anwb om advies vragen wat te doen en eventueel kan mankement telefonisch verholpen worden. Als u al lid bent van de ANWB is deze nieuwe dienst gratis voor u.

Ik vind het echt een goede zet van de ANWB want dit voorkomt ergere autopech. Want mocht u opeens iets raars aan uw auto opvallen dan kunt u nu rustig een goede plek uitzoeken waar u uw auto parkeert en om advies vragen als u het niet vertrouwt.Want als u door rijdt tot uw auto echt kapot gaat, staat u vaak op een plek die niet veilig is en er is dan vaak een hoop stress en paniek mee gemoeid.

Het advies is geldig voor elk merk en type auto. Een helpdesk voor uw auto en zeker met alle auto techniek tegenwoordig geen overbodige luxe.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer auto rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.