ZOWO.NL Zoeken - Contact

Goedkoop bellen gratis bellen via internet voip de mogelijkheden

Onlangs kwam ik er achter dat er nog steeds veel geld betaald moet worden voor de traditionele ouderwetse bel minuten. Je staat er nooit echt bij stil maar het kost nog steeds behoorlijk veel geld. Daarom ben ik eens gaan kijken of het mogelijk is om via het internet goedkoper of zelfs gratis te bellen. En ja het is mogelijk maar er zijn wel een paar nadelen aan verbonden. Zo zijn er diverse programmas en apps beschikbaar waar mee je goedkoper of zelfs gratis via het internet ( viop ) kunt bellen. Maar groot nadeel is wel je moet afspreken wanneer je contact gaat maken met de gene waarmee je wilt bellen en je moet allebei ook nog over de zelfde software beschikken.

En als je via een tablet of smartphone gaat bellen kan dat via apps en software wel gratis of heel goedkoop maar een ander probleem is dan wel weer het data gebruik. Het zou dan via een wifi netwerk moeten.Maar daarin tegen zijn de apps die er beschikbaar zijn wel heel mooi werken ze goed en zijn de meeste heel gebruiksvriendelijk.

Het maakt op deze manier van bellen niet uit in en naar welk land er gebeld wordt. Of dat nu Frankrijk Duitsland Marokko Noord of Zuid Amerika Azie of welk land dan ook is.

Als u goede afspraken maakt met de ander waarmee u contact wilt maken en u gebruikt allebei dezelfde app of software dan is het heel voordelig of zelf gratis bellen mogelijk en heel gemakkelijk.

De beste apps en software om goedkoop of zelfs gratis te bellen via het internet op een rijtje.

Alle apps en software zijn in de apps stores of via de websites van de makers te downloaden.

Voip-apps
Viber
Chat en telefoon app voor gratis bellen naar andere viber gebruikers. Handig met functie om te zien welke relaties ook viber gebruiken en welke beschikbaar zijn voor contact.


Skype
Dit is de meest bekende voor het gratis bellen via het internet naar andere skype gebruikers. Je kunt tegen betaling ook voordelig bellen naar andere vaste en mobile nummers.


Ringcredible
Via deze app kun je heel goedkoop en voordelig bellen. Je schaft bel tegoed aan en dan kun je via deze app heel goedkoop bellen naar vaste en mobile nummers.

Fring
Gratis bellen met of zonder video of chatten met andere fring gebruikers. Ook kunt je na aanschaf van tegoed heel goedkoop en voordelig bellen naar vaste en mobile nummers.Scydo
Gratis bellen met andere scydo gebruikers en voordelig bellen naar vaste en mobile nummers via beltegoed. Je kunt ook via deze app gemakkelijk zien we er beschikbaar is en wie er nog meer scydo gebruiken.


Weet u nog een andere manier om goedkoper of zelfs gratis te bellen plaats dan een reactie ik hoor het graag van u.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer multimedia rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.