ZOWO.NL Zoeken - Contact

Zelf het grootste internet bedrijf ter wereld is wel eens offline na een storing.

Misschien heeft u het wel gemerkt van het weekend. Google was even offline. Ik dacht eerst nog dat het aan mijn computer lag en ik een storting had. Maar na wat zoek werk kwam ik er achter dat het toch echt een storing was bij Google. De storting of crash wat er voor gezorgd heeft dat Google maar liefst 1 hele minuut offline was of niet bereikbaar was. Heeft het wereldwijde web www even doen instorten. Want het internet gebruik wereldwijd was gelijk met meer dan 30 procent afgenomen.

Dan kom je er eigenlijk pas achter dat Google toch wel heel uniek is maar dat we betreft het internet ook wel heel afhankelijk zijn van Google. Want als Google even offline is en het internet gebruik neemt wereldwijd gelijk met meer dan een kwart af is dat wel wat.Maar goed gelukkig is Google nu weer online en kunnen we met zijn alleen weer gebruik maken van de uniek goede diensten van Google.

Een tip als er voortaan even iets niet werkt denk dan niet gelijk dat de fout bij u zit want het kan ook wel eens aan een bedrijf liggen waarvan je het niet verwacht.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer multimedia rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.