ZOWO.NL Zoeken - Contact

Leuk met Google Earth veranderingen in omgeving ontdekken.

Bij iedere update in Google Maps is het weer een feest om in de omgeving rond te neuzen en ook bij andere leuke en mooie locaties rond te kijken. Ik heb er dan ook een beetje een sport van gemaakt om grote veranderingen te ontdekken. Zoals bijvoorbeeld een leeg veld wat opeens volgebouwd is met woningen. Of juist locaties te ontdekken wat opeens een stuk natuur geworden is.

Zo kom je er achter dat de wereld in sneltreinvaart in verandering is en niet alleen in Nederland of Belgie maar juist ook aan de andere kant van de wereld.Zo zie je niet alleen leuke veranderingen je ziet bijvoorbeeld ook de veranderingen in een omgeving na een natuurramp.

Zo heb ik ook de volgende website gevonden waar de meest schokkende voor en na omgevingsverandering gevonden zijn met Google Earth.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer opmerkelijk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.