ZOWO.NL Zoeken - Contact

Bespaar tip voor dagje pretpark koop uw kaartjes online met korting.

Een dagje naar een leuk pretpark kan behoorlijk prijzig zijn. Maar gelukkig kunt u best wat besparen op uw pretpark bezoek. Want wat veel mensen niet weten is dat als je de tickets of toegangsbewijzen voor attractieparken aan de kassa koopt veel duurder uit bent, dan dat je de kaartjes online koopt.
Vaak hebben pretparken aanbiedingen ook op hun website staan. U kunt dan profiteren van last minute aanbiedingen groepskorting of andere speciale aanbiedingen bijvoorbeeld als u na 14.00 komt.En nog een voordeel als je de kaartjes online koopt hoef je ook niet in de rij bij de kassa te staan.Een voorbeeld (prijzen onder voorbehoud)

Efteling - kassa prijs 36,50 euro en online 32 euro.
Bobbejaanland - kassa prijs 32 euro en online 23,5 euro
Walibi Holland - kassa prijs 33,50 en online 31,50
Ponypark slagharen - kassa prijs 27,50 en en online 24,80 euro
Toverland - kassa prijs 23,50 en online 21,00 euro
Bij burgers zoo krijg je 1 euro korting als je kaartje online koopt.
U kunt op internet ook zoeken naar kortingscodes of kortingsbonnen voor attractie parken u kunt dan mogelijk nog goedkoper u kaartjes tickets of toegangsbewijzen kopen. U kunt deze codes dan invullen bij het online kopen van uw tickets.


Het best kunt u dus even een kijkje nemen op de website van het attractiepark waar u heen wilt en kijken of het veel scheelt met de kassa prijs en of er nog andere leuke extra pretpark aanbiedingen zijn en daar uw kaarten online kopen met korting.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer uitjes rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.