ZOWO.NL Index -

Google Chromecast bouw uw huidige tv om tot smart tv

Met de Google Chromecast kun je heel eenvoudig van iedere tv met een hdmi aansluiting een smart tv maken. Zo kunt u heel gemakkelijk via internet tv kijken. Zoals bijvoorbeeld leuke films via Netflix of relax vanuit uw bank youtube op uw tv bekijken. De Google Chromecast kost overigens maar zo 39 euro dus vele male goedkoper dan een nieuwe smart tv kopen. Het werkt als volgt je stop de Google Chromecast in een vrije hdmi poort op je tv en je voorziet de Google Chromecast van stroom via usb. De meeste tv s hebben een usb poort (weet je gelijk waar die usb poort voor was). Heb je geen usb poort op je tv moet je even een andere manier vinden om de chormecast van stroom te voorzien bijvoorbeeld met een usb lader.

Je smartphone of tablet functioneert nu als afstandsbediening als je nu via je smartphone naar bijvoorbeeld YouTube gaat zie je een logo van de Google Chromecast. Als je daar op druk wordt de uitzending op je tv vertoont.

Daarna draait de chromecast van zichzelf en heeft hij eigenlijk de smartphone niet meer nodig. Wel kun je nu de smartphone als afstandsbediening gebruiken om vooruit te spoelen te pauzeren of achteruit te spoelen met je smartphone.

Wil je op een hele goedkope manier je huidige tv smart maken om bijvoorbeeld op uw huidige tv heel gemakkelijk Netflix te kijken of gemakkelijk via je tv internet kijken dan is dit een hele goede goedkope en gemakkelijk oplossing.

Multimedia <

Problemen met Windows 10 afsluiten simpel en snel oplossen

WindowsXP alternatief geen nieuwe pc nodig met deze goedkope oplossing.

Een fotoboek maken de gratis online mogelijkheden

Kerstboom idee maak je eigen kerstboom van led lampjes leuke gadget voor de kerstdagen.

CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2019 Alle rechten voorbehouden.