ZOWO.NL Zoeken - Contact

BluRay dvd afspelen op gewone DVD speler.

Kun je op een gewone dvd speler ook Blu-Ray dvds afspelen ? Ik dacht ik probeer het gewoon eens maar helaas het werkt niet hij geeft dan een disc error. Andersom kan wel op een BluRay dvd speler kun je wel gewone dvd afspelen. Maar de prijzen van BluRay spelers gaan momenteel echt gigantisch omlaag. Zo duur zijn ze niet meer. Als u een beetje de aanbiedingen in de gaten houdt kun je voor heel weinig geld al een BluRay dvd speler aanschaffen.

Je kunt op een gewone dvd speler geen BluRay discs afspelen omdat er voor het afspelen van BluRay discs speciale blauwe lasers nodig zijn vandaar de naam BLUEOp de Playstation 3 zit standaard een BluRay speler dus als je een spelcomputer wilt aanschaffen dan kun je met deze tevens gelijk BluRay dvds afspelen.

Is een BluRay film echt veel mooier ? Ja op een gewone dvd staat ongeveer 4,7 gb data en op een BluRay dvd ongeveer 25 gb dus het formaat de details en het geluid zijn er veel beter op.

En dat in combinatie met een HD tv is het echt net of je in de bioscoop zit.

Wist je trouwens dat de meeste moderne computer ook uitgerust zijn met een bluray speler. Dus misschien beschikt uw computer ook wel over een bluray speler. Dit kunt u zien aan het logo op de klep van de


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer multimedia rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.