-

ZOWO.NL Zoeken - Contact

-

Een cabrio auto is ook leuk en gezond in de winter

Wie denkt dat je alleen in de zomer wat aan een cabriolet auto hebt heeft het mis. Ook in de winter is het leuk om met een auto te rijden met een open dak. Wat wel handig is om dan een cabrio auto te nemen met stoelverwarming. Lijkt me heerlijk om in de winter met de kap open en de stoelverwarming aan te rijden. Is een beetje hetzelfde gevoel als buiten in de winter in een jacuzzi. Enigste probleem is wel dat andere weg gebruikers misschien denken dat u niet helemaal wijs bent om in de winter met een cabriolet te rijden met de kap open.

Maar als u zich bedenkt dat veel te veel mensen te weinig buiten komen en daardoor een tekort aan vitamine d hebben. Is het tevens ook nog eens heel gezond om in de winter met een cabrio met de kap open te rijden.

Waarom niet gewoon doen en het is nog gezond ook. Let wel even op het weer bericht want met regen gaat het natuurlijk niet maar als het weer het toe laat kunt u ook gewoon ook in de winter met een cabrio rijden en het is nog gezond ook.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
-


REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.


Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
BMW I3 de elektrische auto van BMW een succes nummer.
Een hybride auto niet mooi Top 5 mooiste en snelste elektrische auto s
Hoe kun je het beste een aanhanger of caravan beladen.
Is goedkoop tanken in het buitenland de moeite een berekening.
Tips voor het maken van een proefrit bij een auto.
Meer auto rubrieken.
Auto algmeen.
Elektrische-sportautos
WassenCONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2023 Alle rechten voorbehouden.

cc