ZOWO.NL Zoeken - Contact

BMW I3 de elektrische auto van BMW een succes nummer.

Mooi of niet over smaak van te twisten maar feit is wel dat BMW goed scoort met deze nieuwe elektrische auto I3. Persoonlijk vind ik het een hele leuke auto maar moet nog wel even wennen aan de zij en achterkant maar dat heb je altijd met nieuwe auto modellen. De BMW i3 is een heel goed en slim ecologisch ontworpen auto die van binnen erg ruim oogt.
De i3 is uitgerust is met een behoorlijk pittige motor waarmee je heel leuk kan mee komen in het verkeer.Deze BMW i3 accelereert echt racend snel wat trouwens een kenmerk is voor elektrische autos. Nog een voordeel hij is niet slecht voor het milieu zodat er ook nog een stukje schone wereld overblijft voor de volgende generatie.

Het rijden met een elektrische auto is een feest het is namelijk heel rustig en kalm u heeft geen motor herrie en elektro motoren beschikken meestal over enorme trek kracht en koppel waardoor je een hele prettige rij ervaring krijgt.

Ik denk dat het succes van de BMW i3 deels te danken is aan het verre bereik wat gehaald kan worden. Zo zijn afstanden in de elektrische stand van 140 km heel goed haalbaar. En voor de meeste gevallen van woon werk verkeer is dat ruim voldoende.

Met de BMW I3 laat BMW zien dat ze ook klaar zijn voor de toekomst. Want deze I3 van BMW is echt een technisch wonder op wielen. Zo laad bijvoorbeeld de accu zichzelf op als je het gas los laat.

Ik ben wel een voorstander van deze milieu vriendelijk manier van auto rijden. Ik hoop dan ook echt dat de overheid de aanschaf van een elektrische auto blijft stimuleren. Want daardoor krijgen we een schoner milieu en dat bespaart de overheid weer in milieu maatregelen.

En als u de gelegenheid heeft om op uw huis zonnepanelen te instaleren rijdt u betreft brandstof kosten helemaal gratis.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer auto rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.