ZOWO.NL Zoeken - Contact

Uitverkoop de Black Friday hype doe er uw voordeel mee.

Binnenkort is het weer black Black Friday in de Verenigde Staten. Op deze dag na thanksgiving hebben vele amerikanen een dag vrij en traditioneel gaan de amerikanen op deze dag al hun kerst inkopen doen. De detailhandel in de Verenigde Staten doen er op deze dag alles aan om zo veel mogelijk omzet te genereren. Dit is namelijk de belangrijkste dag voor de detailhandel in Amerika.

Om het winkelend publiek te lokken komen de grote winkel ketens met de meest spectaculaire mega aanbiedingen. Deze aanbiedingen gebruiken ze eigenlijk als lok middel.Nu denkt u natuurlijk wat heb ik daar in Nederland of Belgie aan. Maar u kunt ook uw slag slaan want u kunt gewoon kopen via de Amerikaanse webwinkels en het bij u thuis laten leveren in Nederland of Belgie. Zo profiteert u ook van deze uitverkoop hype op Black Friday.

De verzendkosten en porto kosten vallen reuze mee en zelfs met de belasting en douane kosten is het nog steeds heel interessant om via een Amerikaanse internet winkel uw slag te slaan op Black Friday.

Het is een hele leuke bezigheid om deze aanbiedingen te zoeken op internet zoek maar eens op Black Friday deals. U zult zien kortingen tot wel 50 procent is heel goed mogelijk.

Stel dat u iets koopt wat hier 1000 euro kost dan zou dat in de Verenigde Staten 1000 dollar kosten en u krijgt dan ook nog eens 50 procent korting dan koopt u het artikel wat hier 1000 euro kost in de Verenigende Staten voor ongeveer 500 dollar.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer geldzaken rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.