-

ZOWO.NL Zoeken - Contact

-

Moe en een gezonde opkikker nodig dit is fruit met veel voedingswaarde

Ieder mens verbruikt energie en dan is gezonde voeding heel belangrijk om dat energie verbruik weer aan te vullen. Het belangrijkste is eigenlijk een gezond ontbijt met veel gezonde voedingswaarde. Zo heeft je lichaam voldoende vitamines en mineralen om goed de dag door te komen. Maar het kan wel eens zo zijn dat u tijdens de dag merkt dat u een beetje duf of loom wordt. Dat kan eventueel komen doordat u wat energie of vitamines tekort komt omdat u bijvoorbeeld veel inspanning heeft geleverd tijdens uw werk.

Fruit is lekker bevat veel voedingswaarde en is nog gezond ook.

Maar wat is nu het gezondste fruit waar de meeste vitamine in zit. Er zijn diverse soorten fruit die heel gezond zijn maar dit zijn de beste.

Bramen
Bessen - Blauwe bessen - Veenbessen


-


Kiwi
Aardbeien
Frambozen
Appel
Banaan
Meloen
Kersen (wilde)
Mango
Papaja
Psidium

Tevens kunt u dit fruit ook eten als gezonde snacks als uw wilt afvallen of om uw BMI een beetje op peil te houden. Het is veel gezonder dan een zak chips en u krijgt er ook nog eens veel energie van door de goede voedingswaarde die het fruit bevat zoals de vele vitamines.

Wat ik zelf vaak doe is dat ik enkele van de bovenstaande fruiten bij elkaar doe en er dan een fruit smoothie van maak en dat dan als gezond ontbijt drink.

Tip heeft u smorgens vaak haast sla dan het ontbijt niet over maar maak savonds een gezonde smoothie zet hem in de koelkast en u heeft sochtens een kant en klare gezonde smootie wat lekker makkelijk weg drinkt eventueel ook voor onderweg.

Maar let op beperk het smoothie gebruik het is weliswaar heel gezond maar uw lichaam heeft ook vaste voeding nodig in plaats van vloeibare voeding.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
-


REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.


Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Geef je immuunsysteem een natuurlijke boots met deze tips voor een goede afweer tegen ziektes
Popcorn een gezonde en lekkere snack als vervanging voor chips
Snel afvallen tips met eenvoudige oefeningen.
5 tips om met een slechte en boze baas om te gaan.
Festival agenda een overzicht met alle festivals in Nederland en Belgie
Meer gezondheid rubrieken.
Burnout-stress
Fitness
Gezondheid algmeen.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2023 Alle rechten voorbehouden.

cc