-

ZOWO.NL Zoeken - Contact

-

Stress symptomen door het eten van chocolade en suiker.

Veel mensen denken dat je van het eten van chocolade rustig en kalm wordt en dat het ontspannend werkt. Maar dat is dus helemaal niet zo. Sterker nog je krijgt er juist stress symptomen van. Uit onderzoek is nu gebleken dat het eten van producten waar veel suiker in zit je juist stress symptomen krijgt. Ook krijg je door suiker meer honger en dorst waardoor je blijft eten en drinken. Op deze manier komt er dan ook steeds meer suiker in het bloed.

Wist u trouwens dat je verslaaft kunt raken aan suiker.

Zo merk je als je dorst hebt en je drinkt gewoon water dat je dorst snel gelest is maar drink je fris drank met veel suiker er in dan blijf je dorst hebben.

Als er teveel aan suiker in het bloed zit kan dat stress en depressie klachten geven.-


Probeer uw suiker gebruik te matigen door zo af en toe eens suiker gerelateerde producten te eten. Zodat uw bloed de kans krijgt om het suiker in uw bloed af te breken.

Heeft u vaak vermoeidheidsklachten of andere lichamelijke klachten laat uw bloed dan eens onderzoeken op diabetes - suikerziekte.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
-


REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.


Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Hoe goed te ademen zodat het helpt tegen stress en spanning
Van te veel tv kijken krijg je stress en depressies.
Auto huren in het land van uw vakantie tips.
Datums van de langste dag en kortste dag van het jaar.
De beste tip tegen een jetlag door tijdverschil
Meer gezondheid rubrieken.
Burnout-stress
Fitness
Gezondheid algmeen.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2023 Alle rechten voorbehouden.

cc