ZOWO.NL Zoeken - Contact

Van te veel tv kijken krijg je stress en depressies.

Voor een hoop mensen is het een gewoonte na het het werk en avond eten de hele avond op de bank voor de tv. Even zitten en ontspannen. Althans dat denken de meeste. Maar wat een hoop mensen niet weten is dat tv kijken helemaal niet ontspannend werkt. Maar je krijgt er juist stress burnout en depressie symptomen van.

Het meeste wat je ziet op tv is narigheid waar je meestal niet vrolijk van woord. En waar je jezelf onbewust druk om loopt te maken.Natuurlijk is af en toe tv kijken helemaal niet erg maar te veel is niet goed je kunt dan ook niet meer relativeren om dat je maar eenzijdig informatie krijgt en al die informatie moet je ook weer verwerken. Wat weer veel geestelijke energie kost.

Dus mijn tip matig uw tv kijken kijk leuke programmas waar je vrolijk van wordt. En vul uw vrijen tijd anders in bijvoorbeeld door sporten een leuk uitje s-avonds of een leuk boek of tijdschrift.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer gezondheid rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.