ZOWO.NL Zoeken - Contact

Geldboom gevonden een echte van deze bomen kun je zeer rijk worden.

Het zijn dan wel geen geld bomen maar wel goud bomen. Aan deze bomen zijn namelijk goud sporen gevonden. De boom heet eucalyptus en deze bomen groeien in Australiƫ. Helaas komt er niet zo heel veel goud van af je hebt namelijk een hele bomenkwekerij of plantage nodig om er een paar gram goud van af te halen.
En nog een bijkomend nadeel de goud prijs is weer iets aan het zakken. En de boom moet onder de precies goede omstandigheden gekweekt worden. Wat volgens de wetenschappers nog een hele bedoeling is. Gemakkelijk is het zeker niet.Maar goed het is dus echt mogelijk om met deze boom goud te produceren een echte geldboom dus.

Als u deze bomen in Nederland of Belgie gaat kopen is het dus geen garantie dat er daad werkelijk goud van af komt. Maar u kunt het natuurlijk altijd proberen en het is best een mooie boom.

Het spreekwoord het geld groeit niet aan de bomen gaat dus niet meer op.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer opmerkelijk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.