ZOWO.NL Zoeken - Contact

Tips om rijk te worden.

Ze zeggen wel eens geld maakt niet gelukkig maar het is toch wel makkelijk. Iedereen kan miljonair worden met voldoende inzet inzicht en discipline. U gelooft het misschien niet maar het is toch echt zo, er zijn in Nederland en Belgiƫ voldoende selfmade miljonairs dus het is voor u ook mogelijk zelfs in de crisis tijd.

Juist in de minder goede economische tijden, juist nu omdat er nu voldoende kansen zijn omdat andere er geen brood meer in zien en u zo minder concurrentie heeft. De volhouders winnen bijna altijd.
Dus om u alvast een beetje op weg te helpen naar het miljoen, hier enkele tips voor u om rijk te worden.

Geef nooit meer uit dan dat er binnen komt zo loopt uw geld rekening op.

Investeer uw geld in dingen die ook weer geld op leveren.

Zorg dat er geld binnen komt. Pak alles beet om geld te verdienen.

Verdoe uw tijd niet met onzin iedere seconde telt u kunt iedere seconde geld verdienen.Denk groot pak alles groot aan, dan zijn de inkomsten ook groter.

Op de beurs kunt u met index beleggen altijd geld verdienen ook als het slecht gaat short en als het goed gaat long.

En de laatste en beste tip zorg dat u geen geld verliest of verkeerd uitgeeft u kunt een euro maar een keer uitgeven draai hem daarom eerst drie keer om voor u een beslissing neemt om hem uit te geven. En zorg er voor dat de euro die u uitgeeft weer twee euro oplevert.


Heeft u nog tips om rijk te worden ? Plaats dan een reactie.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer geldzaken rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.