ZOWO.NL Zoeken - Contact

Wachtgeld regeling moet lening worden

De wachtgeld regeling voor werklozen politici moet een lening worden zoals nu ook met de studie financiering. Ex ministers en kamer leden die nu van een gratis wachtgeld regeling genieten. Worden op deze manier namelijk niet gestimuleerd om een nieuwe baan te zoeken. Als de wachtgeld regeling omgezet word naar een lening dan betaald de ex politici alles netjes terug als ze weer een baan hebben en worden ze gestimuleerd in het vinden van een nieuwe baan want anders loopt de lening te veel op.

De wachtgeld regeling is al verkort van 4 jaar naar 38 maanden maar dat is nog te lang. Met het lening systeem komt dat geld dus weer netjes terug.Ik vind het wel een goed idee al zeg ik het zelf....


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer politiek rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.