ZOWO.NL Zoeken - Contact

Waarom er op eens meer woningen verkocht worden.

Op het nieuws hoor je vaak dat er momenteel meer huizen verkocht worden. En dat is ook echt zo maar hoe komt dat opeens zo. Er zijn diverse factoren waarom de huizen verkoop opeens in de lift zit. Er staan meer huizen te koop dus meer keus.De huizen zijn in prijs gezakt en worden daardoor ook weer betaalbaar.
Het vertrouwen in de economie stijgt weer iets. De rente is heel laag waardoor banken iets makkelijker een hypotheek geven.Er worden grote blokken huizen van woningbouw verenigingen opgekocht door beleggers omdat veel woningbouw verenigingen in de financiele problemen zitten.

De rede dat de huizen prijzen zijn gezakt is omdat we van een vraag markt naar een woning aanbodsmart gegaan zijn. Er is meer woning aanbod dan vraag momenteel.

Het beste voor de woningmarkt kan er nu iets minder gebouwd worden zodat de prijzen weer stabiel zullen worden. Of dat er eerst oude woningen gesloopt worden en dan pas voor iedere gesloopte woning weer een nieuwe woning gebouwd wordt.Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer woning rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.