ZOWO.NL Zoeken - Contact

Tips om geld te besparen met uw vakantie een goedkope vakantie.

Iedereen heeft vakantie nodig even een paar dagen of weken er tussen uit, even een andere omgeving. Maar vakanties kunnen heel duur zijn en zeker in deze tijd van crisis gaan veel mensen niet op vakantie. Zonde want een vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn.
Tips hoe u goedkoop op vakantie kunt en bespaar1 Zoek uw vakantie en reserveer ver vooruit hoe eerder u boekt hoe goedkoper de prijs. Vaak krijgt u dan leuke kortingen (neem wel een annulering verzekering)

2 Probeer uw vakantie niet in het hoog seizoen te boeken. Bijvoorbeeld in de herfst vakantie kan het ook nog heel aangenaam zijn. En het scheelt een stuk in de prijs.

3 Zoek op prijs vergelijkingswebsites. Het kan best zijn dat er tussen de aanbieders van de zelfde accommodatie zo maar een behoorlijk prijs verschil zit.

4 Wil je toch in het hoog seizoen op vakantie zoek dan last minute aanbiedingen. Dit is vaak wel een probleem als je met meerde personen bent. Maar het kan zo maar zijn dat iemand geannuleerd heeft en u dan een koopje heeft.

5 Wat ook leuk is om een weekendje weg te gaan. U kunt op internet veel korting krijgen als u bijvoorbeeld kaartjes voor een pretpark online koopt. U zoekt dan een leuk goedkoop hotel in de buurt van het pretpark en maak er een leuk weekendje van.


Ik hoop dat u wat heeft aan deze tips en heeft u nog tips plaats dan een reactie.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer uitjes rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.