ZOWO.NL Zoeken - Contact

Citytrip tip met kerst naar New York city waanzinnig.

Een van die dingen die je ooit eens gedaan moet hebben is een stedentrip naar New York City met kerstmis. De sfeer die daar hangt met kerstmis is echt de sfeer die ook ziet in alle kerstfilms die in New York opgenomen zijn. Met al die kerstbomen en kerstlichtjes is de sfeer echt waanzinnig. Op het Rockefeller Center staat een van de mooist versierde kerstbomen ter wereld.

Als sinds 1930 houdt de stad NewYork deze traditie in ere.Alle winkels zijn mooi in kerstsfeer ingericht je kijkt echt je ogen uit als je van shoppen houdt. Breng trouwens ook eens een bezoekje aan de ouderwetse speelgoed winkels waarvan je er vele van vindt in NewYork.

Wat ook uniek is en je zeker moet doen als je in NewYork bent met kerst. Ga naar een theater of kerstvoorstelling er zijn er voldoende in NewYork.

Als je een goed hotel hebt in NewYork kun je aan de concierge of bij de receptie vragen naar de beste en leukste uitjes. De mensen die in NewYork wonen weten vaak de leukste uitjes.

Een retourtje New York kan best prijzig zijn, maar soms kunnen er hele leuke lastMinute aanbiedingen tussen zitten. Hou daarom de aanbiedingen goed in de gaten. Het prijsverschil kan echt enorm zijn.

Nadeel is dan wel dat de tijden en datums uit moeten komen. Maar daar kun je rond de kerst periode met je werk bijvoorbeeld een beetje rekening mee houden. Dus zie je een lastminute aanbieding naar NewYork in de kerst periode dan zou ik zeker die kans pakken.

Ook verstandig, plan je reis en de dingen die je wilt zien alvast. Ben je in NewYork dan weet je precies wat je wilt zien en waar je moet zijn om het te zien. Zodat er geen tijd verloren gaat. Anders bestaat er de kans dat je gaat rond slenteren in zo grote stad en dat zou zonde zijn.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer uitjes rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.