ZOWO.NL Zoeken - Contact

Skivakantie goed voorbereid op wintersport.

Met de kerstvakantie of krokusvakantie gaan er vele weer naar de wintersport om te skieen of snowboarden. En er is niks fijner dan in verse sneeuw skieen of snowboarden en waar het niet te druk is. Ik begrijp dan ook goed dat er mensen zijn die er voor kiezen om buiten de piste te gaan skieen of snowboarden.
Maar dit kan echt levensgevaarlijk zijn als u de gevaren van het skieen of snowboarden buiten de piste niet kent. Zelfs bij de meest doorgewinterde wintersporters loopt het soms goed fout. Zo kunt u in een lawine terecht komen maar ook kunt u vallen en zie dan maar eens hulp te krijgen of in een afgrond terecht komen.U begrijpt off piste skieen of snowboarden kunt u beter niet onvoorbereid doen het is echt een sport naast het skieen of snowboarden. Begin er echt niet aan als u niet voorbereid bent.

Zo als iemand die de gevaren van de Noordzee niet kent ook niet in de Noordzee moet gaan zwemmen in verband met de stromingen. Zo moet u ook de gevaren van het
off piste skieen of snowboarden weten.

Voor diegene die echt buiten de piste willen gaan skieen of snowboarden is er nu een online cursus gemaakt door experts in het freeriden. Waarmee u zich alvast kunt voorbereiden op het echte werk tijdens uw wintersport vakantie.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer uitjes rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.