ZOWO.NL Zoeken - Contact

Autoreis tips tegen verveling en om passagiers bezig te houden.

Gaat u met de auto op reis of op vakantie met passagiers en heeft u een lange rit voor de boeg. Dan komt het vaak voor dat als de rit te lang is de passagiers zich gaan vervelen en vervelend of chagrijnig worden. Wat voor u als bestuurder heel vervelend kan zijn omdat u dan afgeleid word van het verkeer.

Wat kun je doen tegen verveling in de auto.Stop regelmatig en plan uw stops, laat uw passagier dat ook weten. Dan hebben ze wat om naar uit te kijken. Zo van nog 50 km en dan stoppen we even.

Ga simpele spelletjes doen. Eventueel met punten telling wie de meeste punten heeft krijgt een snoepje of zo iets.

Enkele leuke spelletjes voor in de auto.

1: Wie ziet als eerste een verkeersbord - wie als eerste een verkeersbord ziet heeft gewonnen.

2: Ik zie Ik zie wat jij niet ziet. Om de beurt moet iemand iets opschrijven wat hij ziet in de auto of er om heen en hints geven. De andere passagiers moeten dan raden wat dat is.

3: Raad de plaat. Als de auto radio aan staat moet je raden welke artiest of band er op de radio is met welk nummer diegene die dat als eerst doet heeft gewonnen.4: Als de andere passagiers geen zin hebben in een spelletje kun je auto kleuren gaan tellen en opschrijven. Welke kleur zie je het meest ?

Het zijn best simpele bezigheidstherapieen maar alles tegen de verveling.

Natuurlijk kunnen deze spelletjes in de auto best wel wat drukte veroorzaken wat natuurlijk wel goed is tegen de slaap maar ook best wel afleiding geeft aan de bestuurder.

Als het budget het toelaat kunt u ook een portable dvd speler met tv schermen die u op de hoofdsteunen van uw auto kunt monteren kopen en dan in de auto films afspelen eventueel kunt u ook voor een exemplaar kiezen waar u ook nog een spel computer op aan kunt sluiten.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer uitjes rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.