ZOWO.NL Zoeken - Contact

Spook pretparken de achtergelaten pretparken.

Wist u dat er wereldwijd veel pretparken zijn die achtergelaten zijn. Ooit zijn deze pretparken vol goede moed opgezet. Maar een pretpark draaiend houden kost immens veel geld. Daarom worden deze opgestarte pretparken vaak ook weer gesloten door een faillissement.
Maar wat moet je met deze achtergelaten pretparken op grote lappen grond met vele attracties. Nou niets dus, want het slopen van zo terrein vol attracties kost ook weer veel geld.Daarom zijn er veel achtergelaten pretparken die gewoon achtergelaten zijn oftewel spook pretparken. Het leuke van deze spook pretparken is dat je een stuk terug gaat in de tijd. Want het is daar nu nog zo als het vele jaren geleden achtergelaten is.

Er hangt rondom deze spook pretparken dan ook vaak een heel bijzonder sfeertje. Het schijnt er zelf bij sommige van deze pretparken echt te spoken.

Een overzicht met fotos van achtergelaten spook pretparken.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer uitjes rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.