ZOWO.NL Zoeken - Contact

Surfen op de mooiste locatie ter wereld Fiji

Als je nog op zoek bent naar een locatie om op surf vakantie te gaan en het je budget laat het toe dan zou ik zeker eens naar de Fiji eilanden op vakantie gaan. Je hebt daar de mooiste standen en golfen ter wereld en het is daar altijd lekker surf weer. De Fiji eilanden liggen ongeveer tussen Australiƫ en Papoea nieuw guinea.
Goed koop is het zeker niet om naar Fiji te gaan, want een vliegticket kost al gauw zo beetje 1500 euro. Maar je bent dan wel op een echt paradijs op aarde met spier witte stranden en een lichtblauwe zee.Voor de minder geoefende surfer is het wat minder geschikt, want de golven zijn daar zeer hoog. Wat verstandig is voordat je echt op surf vakantie gaat om hier eerst surfles te nemen om zo te leren surfen op een surf school. Zo kun je op je echte surfvakantie gelijk heerlijk surfen op de golven.

Het is zonde om op een dure surfvakantie te gaan als je eerst nog moet leren surfen. Het is namelijk best moeilijk dat surfen. Het kan ook gevaarlijk zijn bij zeer hoge golven en via een surfschool kun je veilig surfen leren.


Om alvast inspiratie op te doen hier een prachtige Fiji surf video, het is een echt paradijs.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer uitjes rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.