ZOWO.NL Zoeken - Contact

Goedkoop wonen een huis voor 500 dollar.

Als je de huizen prijzen hier te duur vindt er is een oplossing. Het is wel een beetje uit de buurt een baan vinden zal lastig zijn en het is er een beetje crimineel. Maar goedkoop wonen is het wel. In de Amerikaanse stad Detroit wat momenteel zijn faillissement heeft aangevraagd, staan nu huizen te koop voor zon 350 euro.
Dat zijn toch wel heel andere prijzen dan wij hier gewent zijn. Hier betaal je voor een huis toch wel minimaal 100.000 euroIk denk dat het algemene leven daar ook behoorlijk goedkoop is. Dus wilt u vroeg met pensioen, Verkoop uw huis hier en koop een huis in Detroit terug voor 350 euro. Met de rest van het geld wat u van uw verkochte woning overhoudt kunt u gaan rentenieren.

En als Detroit weer uit het recessie komt stijgen de huizen prijzen daar weer en dan kunt u behoorlijk winst maken op uw gekochte woning van 350 euro. Maar dat zal nog wel even duren.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer woning rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.