ZOWO.NL Zoeken - Contact

Wat is de beste plek voor een buiten temperatuur meter.

Het is altijd leuk om te kijken hoe warm of koud het buiten is en wat de juiste temperatuur is. Ook handig als je niet weet of je jezelf warm of koud moet kleden dan kijk je even op de buiten temperatuur meter. Veel mensen plaatsen de sensor van de temperatuurmeter verkeerd. In de winter maakt dat nog niet zo veel uit maar in de zomer zie je dan vaak hele gekke temperaturen zoals bijvoorbeeld 50 graden. Dit komt omdat het sensor dan in de zon staat en vaak tegen een muur.

Maar bij een buiten temperatuur meter gaat het er juist om dat je de lucht temperatuur meet en niet de temperatuur in de zon.Om de juiste temperatuur te meten kunt u de de sensor van de buiten temperatuur meter het beste in de tuin op een stok van 1,5 meter zetten waar veel wind staat. Zet op de stok een klein kastje (deze kunt u heel gemakkelijk zelf maken) met veel grote gaten in dat kastje zodat de sensor in de schaduw staat maar de lucht er wel door heen kan.

Op deze manier meet u de juiste buiten temperatuur.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer woning rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.