ZOWO.NL Zoeken - Contact

Wat te doen als je huis niet verkoopt.

Op dit moment is het niet gemakkelijk om een huis wat te koop staat te verkopen. De banken financieren moeilijk of helemaal niet en er is gewoon te veel aanbod. Toch worden er ook in deze tijd nog huizen verkocht. Dus onmogelijk is het niet. Waar zit het hem er nu in dat het ene huis wel verkocht wordt en het andere huis niet. Je huis moet uitblinken kijkers moeten er verliefd op worden.
Je huis moet uitblinken kijkers moeten er verlieft op worden. Als er kijkers komen en die knappen ergens op af, vraag dan op welke punten ze afknappen. En ga met die punten aan de gang. Pas met een klein budget die dingen aan waar andere kijkers nou net op afknapte.Rommel verkoopt niet. Als er kijkers komen ruim je hele huis en tuin dan netjes op. Zo dat je huis zo in een woon design blad kan En met het opruimen heb je gelijk een goede dosis beweging. Dat zijn dus twee vliegen in een klap. En als alle rommel is opgeruimd lijkt uw huis veel groter.

Ben heel gastvrij naar kijkers toe, geef de mensen een bakje koffie en maak een praatje. Zorg dat de kijkers zich op hun gemak voelen in het huis. In een huiselijke en gezellige sfeer wordt er makkelijker zaken gedaan.

Er moeten natuurlijk wel kijkers komen, dus promoot je huis overal waar mogelijk op het internet. Ook al heb je al een makelaar. Het geeft niks om wat extra te promoten.

Mocht het echt niet lukken dan als laatste tip. Stunt met de prijs. Het is natuurlijk niet leuk maar de prijzen van de huizen zakken. En misschien zakken ze nog wel verder. Daarom kunt u best wat van de prijs af doen. Want het andere huis wat u gaat kopen daar zult u ook wat van de prijs af kunnen doen.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer woning rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.