ZOWO.NL Zoeken - Contact

De ideale flex werkplek en nog gratis ook.

Met het nieuwe werken van tegenwoordig kunnen mensen die kantoor werk doen dat werk nu overal doen als er maar wifi internet verbinding is. Als het kantoor dan ook nog over cloud oplossingen beschikt hoeft u eigenlijk helemaal niet meer naar kantoor.Dus waarom dure kantoor ruimte huren als er volop flexwerkplekken beschikbaar zijn.
Ook als u zzp er bent hoeft u geen dure kantoor ruimte te huren. In Amerika is het nu een trend om in een leuk koffie tentje te gaan werken waar internet beschikbaar is. In Nederland en Belgie zijn het aantal koffie salons ook sterk in opkomst.Ik zie daar echt mega kansen voor deze koffie salons. Want het is echt ideaal om daar te werken. Je kunt er afspraken met klanten maken en je hoeft zelf geen koffie te zetten en kantoor meubels te kopen.

Het is natuurlijk niet bedoelt om er echt van 8 tot 5 te werken. Maar even wat werken in de koffie salon als u het thuis of op uw kantoor even zat wordt.

En een tip voor de koffie salons een kluisje verhuren zo ook ideaal zijn. Kun je in de stad gelijk even boodschappen gaan doen. En je laptop in het kluisje bewaren.

Als de koffie salons hier zich net als in in Amerika ook gaan richten op de flexwerker en de zpp er dan zie ik voor de koffie huisjes echt een goede toekomst tegemoet.

Als u gaat werken in een koffiesalon moet u natuurlijk wel producten bestellen uit het de koffie salon, een leuke fooi geven en uw lunch niet van huis meenemen maar een broodje bestellen uit de koffie salon. Daar krijg je dan tijdelijke gratis werkruimte voor terug.

Hou ook rekening met de andere klanten in het koffie tentje die komen daar om even te ontspannen en wat koffie te drinken. Zorg dat de andere klanten geen last hebben van uw werk ga dus niet keihard praten tijdens telefoon gesprekken. En stel u bescheiden op zorg dat u terug mag komen en leuk contact opbouwt met het personeel van het koffiehuisje.Als u niet te veel eisen stelt u een laptop heeft of tablet. Kunt u zo best even wat uurtjes werken in een vaak hele leuke omgeving.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer zakelijk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.