ZOWO.NL Zoeken - Contact

Werk prettig ruim je werkplek op.

Vele wachten met het opruimen van hun werk plek tot het te laat is en men door de bomen het bos niet meer ziet. Er stapels papier rondslingeren en je alles al tien keer in je handen hebt gehad voor je het geen wat je zocht gevonden hebt. Dus wacht niet langer en ruim je werk plek op, het werkt prettiger en je bent geen tijd meer kwijt met het onnodig zoeken van dingen. Dus je investeert wat tijd in het opruimen maar die tijd krijg je ook weer terug in de vorm van sneller en prettiger werken met een opruimde werkplek.

Hier enkele tips:Begin met het weg gooien kijk wat er weg kan en gooi alles weg wat weg kan. Je zult zien dat je dan direct meer ruimte hebt.

Als je alles hebt weg gegooid wat weg kan kun je beginnen met de stapels papier die rondslingeren.

Maak voor iedere taak / project of afdeling een archief map. Iedere keer als je een papier - document in je handen hebt doe hem dan gelijk bij het goede archief. Op deze manier vindt je alles veel sneller terug.

Organiseer je bureau leg op je werk plek alleen het geen wat je echt nodig hebt, voor de taak die je aan het doen bent. Berg al het overig op dat zorgt alleen maar voor afleiding.

Wat doe je met alle overige dingen waar je niet weet waar je het laten moet. Pak een grote doos en doe alles in die doos. Zet die doos op een plek waar je er geen last van hebt. Mocht er achter af iets zijn wat u nodig heeft kunt u het alsnog uit de doos halen. Loop wel eens in de zoveel tijd de doos na en gooi weg wat weg kan.

Heeft u nog opruim tips laat het dan weten.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer zakelijk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.