ZOWO.NL Index -

Gemeentes in Nederland zeer diep in de schulden.

Ik dacht al een tijdje die gemeentes blijven maar met geld hozen dat kan nooit goed blijven gaan en nu blijkt het gaat dus ook niet goed. Vandaag is bekend geworden dat de gemeentes in Nederland een schuld hebben gezamenlijk van zo 50 miljard euro.. Hhhuu hoeveel !!! Ja echt 50 miljard. En de schuld loopt alleen nog maar verder op.
Want zoals altijd als je meer uitgeeft dan er binnen komt heb je verlies en als je daar maar lang genoeg mee door blijft gaan dan krijg je het voor elkaar om dat verlies op te laten lopen tot 50 miljard.

Dan is het toch raar als je ziet waar gemeentes nu nog steeds mee bezig zijn. De meest rare idiote plannen waarvan bijna iedereen al weet dat het gaat mislukken en het weer uitdraait een financiele ramp. Ze zouden eens wat verantwoordelijker met ons belasting geld moeten omgaan.

Ik denk dat gemeentes makkelijk geworden zijn omdat ze bakken met geld verdiende aan de grond verkoop en doordat ze ook eigenaar waren van diverse andere lucratieve gemeentelijke bedrijven. Maar doordat de bouw zo goed als stil licht en de andere vormen van inkomsten verkocht zijn komt er momenteel geen nieuw geld binnen.

Ik hoop maar dat het snel door dringt bij de gemeentelijke bestuurders. En dat ze bij de gemeentes snel de geldkranen dicht draaien en niet met ons geld blijven hozen.

Want anders zullen de hardwerkende Nederlanders wel weer opdraaien voor extra belastingen.

Politiek <

Economische crisis voorbij in eurozone behalve in Nederland door te grote overheid.

Waarom de miljarden impuls in probleem en kracht wijken geen effect hebben gehad.

Wachtgeld regeling moet lening worden

CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2019 Alle rechten voorbehouden.