ZOWO.NL Zoeken - Contact

Puur natuur in Nederland het is er nog gelukkig.

Je zou denken dat Nederland een met beton volgebouwd land is. Maar niets is minder waar, puur natuur het is nog te vinden in Nederland.Zo heb je de Oostvaardersplassen een natuur gebied van meer dan 5000 hectare. Waar de natuur zijn gang heeft kunnen gaan. Met als resultaat een prachtig landschap met vele zeldzame vogels en echt wilde dieren. Het natuur gebied bestaat groten deels uit moeras structuur.

Het is echt fantastisch dat dit nog te vinden is in zo overvol gebouwd land. Je zou bijna vergeten wat natuur is. En dat is niet een koe bij een boer een paard bij de manege of een stadsboerderijtje.Maar een plek waar de natuur zijn gang kan gaan zonder bemoeienis van mensen. De natuur kan prachtig zijn maar ook keihard maar uiteindelijk kan de natuur zichzelf reden zonder tussenkomst van mensen.

Maar er zijn nog meer prachtige natuur gebieden in Nederland. Zoals Nationaal Park de Hoge Veluwe dit park is ook zo 5000 hectare groot.

Waar ook prachtige landschappen te vinden zijn. Met bossen heides en wilde dieren zoals reeen moeflons herten dassen zwijnen vossen.

Dus als u eens echt een stuk puur natuur wilt zien ga dan eens op een vrije dag naar een van de parken waar nog echte wilde dieren te zien zijn. Pas wel op voor teken en ga er goed voorbereid heen wat 5000 hectare is groter dan u denk. U kunt er makkelijk verdwalen en u dient ook rekening te houden met het weer zoals bijvoorbeeld onweer.

Wilt u alvast een voorproefje er zijn nu live webcam beelden beschikbaar zo kunt u thuis ook genieten van dit prachtige natuurgebied en zien welke dieren er allemaal voorbijkomen.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer milieu rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.