ZOWO.NL Zoeken - Contact

Last van veel vliegen in huis dit is de beste oplossing en tips.

Wat te doen tegen vliegen in huis. Als u last heeft van vliegen in huis dan is er een hele simpele oplossing zet een raam open en doe in huis het licht uit.

Vliegen vliegen namelijk altijd naar het licht en als het binnen wat donker is en buiten is het licht dan vliegen ze vanzelf naar buiten.

Er is niks vervelender dan een brom vlieg in huis. Ik was zelf ook al een hele tijd op zoek naar een humane manier om deze vliegen weer netjes buiten te krijgen zonder met een vliegen mepper aan de gang te gaan.Want een vliegenmepper heeft twee nadelen. Ik vind het zielig voor de vlieg en er zit gelijk zo n vieze vlek op de muur of tafel.

En aangezien ik geen vliegen kan vangen. Moest ik toch met een andere oplossingen tegen die vervelende vliegen in huis komen.

Een raam open zetten tegen de vele vliegen in huis hielp niet tot ik achter deze simpele truc kwam tegen de vliegen overlast. Ik deed het licht in huis uit en echt binnen een paar minuten vlogen alle vliegen in huis zo naar buiten.

Een simpele milieu vriendelijk manier tegen vliegen in huis.

Een nog wat tips: Wat te doen tegen vliegen in huis.

Koop een lavendel plantje het ruikt lekker, maar vliegen houden helemaal niet van de geur van lavendel.Vliegen horen voor de ramen is ook heel effectief maar niet gemakkelijk en vrij prijzig.

Makkelijker is: Ruim eet resten direct op en bedek voedsel. In het vliegen seizoen maak dan extra goed schoon met een heel klein schuitje azijn (daar hebben vliegen een hekel aan). Vliegen komen op voedsel af ook om hun eieren in te leggen. Dus zorg dat alles goed schoon is en er geen etensresten zijn.
Geplaatst op: 28-05-2020 om 15:04:14 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer opmerkelijk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.