ZOWO.NL Zoeken - Contact

Wat is populairder het sinterklaas of het kerst feest.

Vroeger was het sinterklaas feest altijd populairder betreft cadeautjes. Met kerst kreeg je eigenlijk geen cadeaus dat ging vooral om het eten. In het buitenland is het kerstfeest altijd wel al veel populairder geweest dat komt omdat ze daar het hele sinterklaas feest niet kennen.
Daarom is de hele internationale commercie en reclame ook gefocust op het kerstfeest.Nu zie je dat hier in Nederland ook duidelijk dat het kerst feest steeds meer terrein wint van het sinterklaas feest. Ik denk dat dat mede komt door de kerst films en de internationale commercie, we nemen dat over.

Probleem is wel moet je nu voor de kerst kadootjes kopen of juist voor sinterklaas. Want de december maand is toch al zo dure maand.

Persoonlijk zou ik voor de sinterklaas cadeautjes geven inplannen en met de kerst lekker eten en eventueel wat kleine kerstcadeaus tot 5 euro.

Maar duidelijk is wel dat het kerstfeest nu in Nederland populairder is geworden dan het sinterklaas feest op 5 december.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer cadeau rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.