ZOWO.NL Zoeken - Contact

Wat zijn de beste sinterklaas en kerst cadeautjes.

Sinterklaas is weer in het land, en binnen kort komt ook de kerst man nog even om de hoek kijken. Maar wat kan sinterklaas of de kerst man nu het beste kopen om de mensen even flink te verwennen. Hier een top 10 van meest gekochte cadeautjes. Op nummer 1: Staat met stipt hoe kan het ook anders de chocolade letter. Op nummer 2: Is wel gelijk de duurste maar wel heel fijn om te krijgen een Apple Ipad of Iphone.

Op nummer 3: De Nintendo Wii Sports Resort Pack. Kunt u op pakjes avond of kerst avond met de hele familie een competitie doen (koop er dan wel gelijk een extra controller bij)Op nummer 4: Een goed boek. Dan moet sinterklaas of de kerstman natuurlijk wel even achterhalen wat de persoon in kwestie een goed boek vindt.

Op nummer 5: Een leuke DVD is altijd leuk om te krijgen is niet te duur en heeft een prima vermaak gehalte. Is tevens ook leuk om na een vermoeide pakjes of kerst avond te kijken.Op nummer 6: Computer spelletje. Spelletjes voor op de computer of console. En dan voor de kleintjes vooral de educatieve games.

Op nummer 7: Gezelschap spelletje: Leuk met de hele familie of met een stel vrienden ganzenborden, monopoly of pim pam petten. Uw avond kan niet meer stuk.

Op nummer 8: Vooral voor de kinderen, maar ouders zullen dit zeker ook leuk vinden. Bouw en constructie speelgoed zoals lego, Knex en playmobil. De kinderen vermaken zich prima met het in elkaar zetten van de constructie en u kunt met de familie ongestoord een fijn drankje drinken.Op nummer 9: Badjas en of pantoffels dit is echt zo cadeautje voor als sinterklaas of de kerst man echt niet weet wat hij kopen moet. Altijd leuk om te krijgen en je kunt het altijd gebruiken.

Op nummer 10: De hekkensluiter: Een nieuwe digitale camera is een vrij duur kado. Maar toch wel een in de categorie om echt iemand kado te doen. Zodat de persoon in kwestie alle leuke familie momenten vast kan zetten op foto om nooit meer te vergeten.

Ik hoop dat ik hierbij sinterklaas en de kerst man een beetje op weg heb geholpen bij het aanschaffen van cadeautjes voor deze leuke familie feesten. En heeft u nog leuke cadeau tips dan hoor ik dat graag.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer cadeau rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.