ZOWO.NL Zoeken - Contact

Tip pas op met uw mobile smartphone data gebruik

Bespaar op uw mobile kosten. Veel mensen hebben tegenwoordig een smartphone. En dat is natuurlijk heel gemakkelijk overal e-mailen internetten en apps gebruiken. Maar pas er heel erg mee op. Want mocht u over de data bundel heen gaan dan brengt de provider extra kosten in rekening. Vaak zonder waarschuwing.
Ter vergelijking een normale website laden kost ongeveer zon 5 tot 10 mb.Hier enkele tips om te voorkomen dat u voor verassingen komt te staan bij uw volgende telefoon rekening.

Zet de apps en programmas die automatische updaten uit zoals bijvoorbeeld het weer.

Neem een data bundel met onbeperkt data gebruik.

Neem een extra standaard telefoon met een heel goedkoop abonnement tegenwoordig heeft u al voor zo 2,50 euro een abonnement met 100 bel minuten. Gebruikt deze telefoon voor het bellen en voor in het buitenland, dat bespaart echt in de gebruikskosten van uw smartphone abonnement.

Gebruik uw telefoon data alleen als u het echt nodig heeft. Even het nieuws kijken kost geld.

En als u grote downloads op uw telefoon wilt doen gebruik dan uw huis wifi.En pas heel erg op met het gebruik van uw smartphone in het buitenland. Het data gebruik in het buitenland zit meestal niet in uw bundel en is vaak heel erg duur.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer geldzaken rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.