ZOWO.NL Zoeken - Contact

Tweedehands studieboeken koop en verkoop ze gebruikt en bespaar veel geld.

Waarom nieuwe studie boeken kopen als je ze ook gebruikt kunt kopen. Tweedehands studieboeken hebben natuurlijk wel gebruiksslijtage omdat deze boeken veel gebruikt worden en overal mee naar toegenomen worden. Maar als je jezelf daar niet aan stoort kun je net zo goed gebruikte studie boeken kopen. Je kunt daar zeker 50 procent van de nieuw prijs mee besparen. En dat tikt aan want de kosten van studie boeken zijn gemiddeld zo 500 euro per jaar. Dus je bespaart daar zo 250 euro per jaar mee. En dat is toch mooi meegenomen.

En van het geld wat je er mee bespaart kun je weer andere leuke dingen kopen. En het leuke is je kunt zelf natuurlijk ook weer ieder jaar je eigen boeken verkopen. Er zijn op internet voldoende platforms waar je de studie boeken gebruikt kunt kopen en verkopen.Voor mbo en hbo opleidingen zijn aan het eind van het studie jaar volop studie boeken te koop.

Een tip begin wel vroeg met je zoek tocht naar goedkope boeken want je kunt studieboeken beter te vroeg als te laat bestellen. Want aan het begin van het studie jaar zijn ze vaak op.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer geldzaken rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.