ZOWO.NL Zoeken - Contact

Van zwerver naar miljonair.

Dr Phil wie kent hem niet, de meest bekende tv psycholoog is nu multi miljonair met een geschat vermogen van ruim 200 miljoen. Maar wat een hoop mensen niet weten is dat Dr phil vroeger dakloos was en met zijn vader in een auto leefde.

Ook de actrice Halle Berry leefde vroeger een zwervers bestaan. Voor dat ze bekend werd leefde ze in een opvang huis voor daklozen. Nu is ze een goed betaalde actrice en hoeft ze zich gelukkig over geld geen zorgen meer te maken.Deze verhalen bewijzen maar weer eens dat je met niks kunt beginnen en kunt eindige als miljonair. Maar je moet er wel keihard voor werken en veel discipline hebben en een stukje geluk. Succes komt nooit aanwaaien je moet het met beiden handen beet pakken.

Er zijn genoeg succes verhalen van mensen die echt met niks begonnen zijn en nu echt multimiljonair zijn succes verhalen
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer geldzaken rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.