-

ZOWO.NL Zoeken - Contact

-

Van zwerver naar miljonair.

Dr Phil wie kent hem niet, de meest bekende tv psycholoog is nu multi miljonair met een geschat vermogen van ruim 200 miljoen. Maar wat een hoop mensen niet weten is dat Dr phil vroeger dakloos was en met zijn vader in een auto leefde.

Ook de actrice Halle Berry leefde vroeger een zwervers bestaan. Voor dat ze bekend werd leefde ze in een opvang huis voor daklozen. Nu is ze een goed betaalde actrice en hoeft ze zich gelukkig over geld geen zorgen meer te maken.

Deze verhalen bewijzen maar weer eens dat je met niks kunt beginnen en kunt eindige als miljonair. Maar je moet er wel keihard voor werken en veel discipline hebben en een stukje geluk. Succes komt nooit aanwaaien je moet het met beiden handen beet pakken.

Er zijn genoeg succes verhalen van mensen die echt met niks begonnen zijn en nu echt multimiljonair zijn succes verhalen
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
-


REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.


Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Top 5 van landen waar je het meest van je inkomen aan de belasting moet afstaan.
Accijns verhoging waarom dat een slecht idee is voor de economie in Nederland
Auto huren in het land van uw vakantie tips.
Beleggen of sparen wel of niet gaan beleggen op de beurs.
BMW I3 de elektrische auto van BMW een succes nummer.
Meer geldzaken rubrieken.
Geldzaken algmeen.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2023 Alle rechten voorbehouden.

cc