-

ZOWO.NL Zoeken - Contact

-

De beste tip tegen een jetlag door tijdverschil

Als u op reis gaat naar een land met een enorm tijdverschil kunt u door dat tijdverschil behoorlijk last krijgen van een verstoort slaap en waakritme. En zeker als u op vakantie bent is dat zonde want daar kun je behoorlijk chagrijnig van worden. Dus wat ik uitgevonden heb en het werk echt ook als je een nacht te kort of slecht geslapen hebt.

De beste tip is: Sla een nacht slapen over blijf gewoon wakker en ga in het land van bestemming lokale tijd om een uur of 22.30 slapen. U bent dan de volgende dag gelijk (redelijk) op ritme.

Als u namelijk een nacht overslaat met slapen bent en de volgende dag extra moe en slaapt u extra diep. En als u dan gewoon lokale tijd om 22.30 gaat slapen dan slaapt u ongeveer zon 8 uur en bent u lokale tijd zon uur of 7 wakker en uitgeslapen van 8 uur rust en gelijk op ritme omdat u dan ook lokale tijd s-avonds weer moe bent omdat u om 7 uur lokale tijd opgestaan bent.

Heeft u nog tips tegen een jetlag plaats dan een reactie.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
-


REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.


Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Geef je immuunsysteem een natuurlijke boots met deze tips voor een goede afweer tegen ziektes
Verkoudheid tips wat te doen tegen een verkoudheid.
Last van de warmte hier simpele tips tegen de warmte.
Simpele tips tegen depressie en voor meer energie voel je weer fit.
Snel afvallen tips met eenvoudige oefeningen.
Meer gezondheid rubrieken.
Burnout-stress
Fitness
Gezondheid algmeen.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2023 Alle rechten voorbehouden.

cc