ZOWO.NL Zoeken - Contact

Simpele tips tegen depressie en voor meer energie voel je weer fit.

Heb je het ook wel eens dat je jezelf heel moe voelt helemaal nergens geen zin in hebt alles zeer doet en je jezelf helemaal niet fit voelt. Grote kans dat dat door vermoeidheid en spanning komt. Je lichaam geeft dan aan dat je op bent.
Hier enkele simpele tips tegen vermoeidheid spanning en depressie en om je weer fit te voelen. Beweeg hoe gek het ook klinkt als je jezelf heel moe voelt krampachtig en gespannen bent.Maar door te bewegen kom je uit de blokkeer stand. Je zult zien dat je dan ook wat meer lucht krijgt door te bewegen.

Slaap genoeg en probeer een slaap ritme vast te houden. Vaste tijden naar bed vaste tijden er uit. Probeer ruim voor middernacht te gaan slapen, en gemiddeld zo 8 uur te slapen.

Als je futloos bent geen energie meer hebt probeer dan zoveel mogelijk spanning te voorkomen. Je lichaam en geest geven dan eigenlijk aan dat je op de grens zit. Geef je jezelf dus even de gelegenheid om weer op beetje op adem te komen.

Laat even alles los en ga iets leuks doen waarvan je denkt dat het energie geeft in plaats van dat het energie kost. Neem even ruim de tijd voor jezelf. Dat heeft een mens soms echt even nodig. Trek je gewoon even terug van alles.

Conclusie je moet gewoon even de batterijen opladen even alles los laten bewegen en ontspannen.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer gezondheid rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.