ZOWO.NL Zoeken - Contact

Hoe kom je van zenuwen angst en paniek af tips.

Iedereen heeft wel eens last van angst paniek en zenuwen aanvallen. Dat is heel normaal. Maar wat kun je er aan doen. Er zijn een heleboel angst fobieën: Zoals angst voor angst, prestatie angst, tandarts angst vlieg angst, de zenuwen voor een presentatie of spreekbeurt of iets anders moeilijks waar je tegen op ziet.
De beste angst behandeling en training om er goed mee om te leren gaan is via confrontatie. Niet om de angst onderdrukken maar er goed mee om te leren gaan. Door juist de dingen te doen waar je angst en paniek van krijgt. Hoe meer je die dingen toch gewoon doet hoe gemakkelijker je er mee wordt.Al het nieuwe en onbekende is altijd een beetje eng. De kunst is om niet te blokkeren door angst en zenuwen en toch gewoon het geen waar je tegen opziet te doen en je gezonde verstand te gebruiken. Want hoe meer je dat doet hoe gemakkelijker het in de toekomst gaat. Het overwinnen van angst.

Je zult zien dat het een onwijze kick geeft als je het uiteindelijk toch gewoon gedaan hebt. Wat ook werkt is jezelf belonen op iets leuks na het moeilijke. Zo kan je ergens naar uitkijken tijdens het geen waar je tegen opziet.

Heeft u nog tips tegen angst en zenuwen plaats dan een reactie.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer gezondheid rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.