ZOWO.NL Zoeken - Contact

Hoe kom je de economische crisis door tips.

Op dit moment is er een financiƫle crisis aan de gang in Europa. Banken gaan failliet van de overheid moet je ook al niet te veel verwachten, want die zitten ook met hun handen in hun haar en mensen zitten zonder werk. Maar met al dat negatieve nieuws en vooruitzichten hoe overleef je de crisis. In 1929 was er ook een mega crisis depressie en die zijn we ook te boven gekomen.
Punt is je moet blijven zoeken naar kansen want die zijn er altijd. Je moet wel flexibel zijn en alles aanpakken.Huizen moeten onderhouden blijven worden, mensen moeten blijven eten en mensen hebben altijd verzorging nodig. Dus dokters bakkers supermarkten onderhoudsbedrijven zullen altijd werk hebben.

De vraag is dus waar zullen de mensen altijd geld aan uit blijven geven. Waar zullen ze hun laatste euro aan uitgeven. Aan overleving en als je die geld stroom vindt en je kunt die mensen daarbij van dienst zijn kun je ook wat verdienen.

Punt 2 is zorg dat je zo snel mogelijk van al je schulden en hypotheken afkomt en dat je alle geld stromen dicht draait. Dat je met zo minimaal mogelijk geld rondt komt. Dat je een soort van geld buffer opbouwt dat er meer binnen komt dan dat er uit gaat.

En laatste punt vindt een betrouwbare bank heel belangrijk een bank waarvan je zeker weet dat hij niet failliet gaat.


Heeft u nog tips om de crisis door te komen laat het dan weten.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer geldzaken rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.