-

ZOWO.NL Zoeken - Contact

-

Slecht slapen veroorzaakt door volle maan.

Zoekt u een oorzaak van het niet kunnen slapen of slaapt u slecht kijk dan eens of het volle maan is. Want het is goed mogelijk dat u slecht slaapt omdat het volle maan is. Uit langdurig onderzoek is nu aangetoond dat het slaap ritme verstoort kan worden door een volle maan. Zo kan de volle maan er voor zorgen dat het langer duurt voordat u inslaapt dat u onrustiger slaapt en korter slaapt.

Zo ongeveer 1x per maand is het volle maan. Dus als u een oorzaak zoekt dat u mogelijkerwijs 1x per maand slecht slaapt kan dat best wel eens komen door de volle maan stand.

Maar een troost vaak is het zo als u een keer wat slechter slaapt u de volgende nacht juist weer veel dieper en beter slaapt.

Bij een goede nacht rust heeft heeft een mens 7 tot 8 uren slaap. Dat is nodig om de volgende dag goed te kunnen functioneren. Blijft u slaap problemen houden dan is er een speciale slaap kliniek waar u verder geholpen kunt worden met uw slaap probleem.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
-


REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.


Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
De beste tip tegen een jetlag door tijdverschil
Last van vocht in uw woning slecht voor uw gezondheid.
Slaap tips en waarom goed slapen zo belangrijk is.
Stress symptomen door het eten van chocolade en suiker.
Tips hoe je beter kunt gaan slapen.
Meer gezondheid rubrieken.
Burnout-stress
Fitness
Gezondheid algmeen.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2023 Alle rechten voorbehouden.

cc