ZOWO.NL Zoeken - Contact

Wat is nu een goede zonnebril aankoop tip.

De ene zonne bril is de andere niet je hebt dure zonnebrillen en goedkope zonnebrillen. Maar wat is nu de beste zone bril. Dure zonne brillen hoeven nog geen goede zonnebrillen te zijn. Wat veel mensen niet weten is dat je niet alleen je huid tegen de zon moet beschermen maar ook je ogen. Daarom is het heel belangrijk bij een een zonne bril kopen dat u let op de uv ( ultraviolet ) straling wat de zonnebril tegenhoud. Het beste is een zonnebril die 100% uv er uit filtert.

Deze straling is namelijk niet goed voor uw ogen. U kunt er zelfs staar (cataract) van krijgen op langer termijn wat weer een slecht gezichtsvermogen kan geven.Het is daarom belangrijk dat u een zonnebril koopt die de UV straling er uit filtert en zo uw ogen beschermt tegen deze straling.

Het gaat daarbij niet hoe donker het glas is maar van van welk materiaal het glas gemaakt is. Een donker type glas werk wel om goed te zien in de zon maar nadeel is weer als de zon even weg is u weer veel minder ziet. Ik zou daarom niet kiezen voor een heel donker glas maar voor een iets lichter glas. Zo heeft er in de winter en het najaar ook nog iets aan.

Ook belangrijk dat de zonnebril aan de zijkant geen grote ruimte openlaat en goed aansluit op uw gezicht. Want uv stralen komen zo ook binnen. Koop een zonnebril die lekker zit zodat je hem graag op zet, want je kunt nog zo goede zonne bril kopen als hij niet lekker zit is dat zonde.

Draagt u al een bril dan kunt u ook kiezen voor een zonnebril op sterkte deze kunt u laten maken bij een opticien


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer gezondheid rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.