ZOWO.NL Zoeken - Contact

Wat je niet moet eten op je eerste date

Als je voor het eerst met je nieuwe liefde gaat eten, ben je natuurlijk meestal erg zenuwachtig en heb je niet echt honger. Het laatste wat je dan wilt is gedoe met het opeten van het eten. Zo zijn er een aantal maaltijden die je beter niet kunt nemen. Zo kun je beter geen maaltijden nemen met veel knoflook, uien, en zware kruiden zoals rode pepers.

Die vallen meestal erg zwaar. Daardoor krijg je een opgeblazen gevoel en dat bederft weer de romantische ontwikkelingen na het eten.Spaghetti en soortgelijke gerechten zijn ook niet echt aan te raden. Meestal is dit met die slierten een heel geknoei en geslurp om het op te eten. Waardoor je een onzeker gevoel kan krijgen.

Kippen pootjes en spare rips spreken natuurlijk voor zich. Het is bijna onmogelijk om dit op te eten met vork en mes. Waardoor je genoodzaakt wordt om dit met je handen op te eten. En of je dit wilt op je eerste date vraag ik me af.

Neem geen pizza, patat met frikadellen of ander junk food. Het is natuurlijk best lekker maar het staat een beetje kinderachtig.

Pas ook op met voedsel dat tussen je tanden kan gaan zitten. Zoals spinazie of pesto. Het gevoel dat er iets tussen je tanden kan zitten, kan het gesprek bederven. Doordat je met je aandacht steeds zit te denken er zal toch niks tussen me tanden zitten.

Heeft u nog tips wat te eten op je eerste date laat het dan weten.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer maaltijden rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.